Introductie

Welkom bij erkend Prepareerbedrijf Chris Hamstra te Harlingen (fr)

Wellicht dat u een indruk krijgt hoe een goed geprepareerd dier er uit moet zien.

Natuurlijke houding, uitstraling, symetrie, correct geplaatste kwaliteitsogen, natuurgetrouw afgewerkte oogleden, lippen, oren, mondhoeken e.t.c.

Voor alle dieren zijn zeer perfect gemaakt kunstogen te krijgen, zelf werk ik veel met acrylogen die het dier een zeer natuurgetrouwe uitstraling geven.

Tevens is er een uitgebreid assortiment kunstlichamen op de markt om de huid omheen te plaatsen van muis tot olifant. Chris Hamstra maakt de kunstlichamen zelf tot het formaat vos ,voor grotere dieren bestellen we een vorm.

Nu is het niet zo dat goede materialen het slagen van een opgezet dier doen bepalen, wel ten dele maar uiteindelijk is het de vakmanschap van de preparateur die doorslaggevend is voor het slagen van een goed preparaat.

Refereren aan de levende natuur is een belangrijke voorwaarde om een dier goed neer te kunnen zetten.

Chris Hamstra heeft meer als 30 jaar prepareerervaring met de meest uiteenlopende diersoorten en geeft garantie dat het door u gebrachte dier foutloos en duurzaam wordt opgezet. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.  Barry Hamstra (zn)is tevens actief als preparateur in de werkplaats sinds 1-1-19.

Chris Hamstra
Erkend Dierenpreparateur

Joost v/d Vondelstraat 30
8862 XD Harlingen (FR)

T 0517-414658
E chrishamstra@home.nl

Chris Hamstra
NVP-erkend Preparateur

Social LikeBox & Feed plugin Powered By Weblizar